Denunciat un home per amenaçar físicament l'economista de l'Ajuntament de Balaguer

L'individu va entrar al despatx de l'economista i el va amenaçar en clavar-li un bolígraf | Els agents de la Guàrdia Urbana el van expulsar de l'edifici

Àlvar Llobet
28 de desembre del 2016
Actualitzat el 24 d'octubre del 2022 a les 11:23h
L'entrada de l'Ajuntament de Balaguer
L'entrada de l'Ajuntament de Balaguer | Àlvar Llobet
Un veí de Balaguer de 67 anys ha estat denunciat per un treballador de l'ajuntament després que entrés a l'edifici del consistori i l'amenacés físicament.

Els fets van passar a finals de novembre quan l'home, Adolfo Angerri, conegut a la ciutat i que va sonar per ser candidat a les eleccions municipals, va entrar a l'edifici consistorial i va pujar fins a la primera planta amb voluntat de trobar l'economista de l'Ajuntament de Balaguer, V.P, antic interventor. Segons ha pogut saber NacióLleida, l'individu va travessar la zona de funcionaris, que el van veure passar, i va entrar directament al despatx del treballador tancant violentament la porta rere seu.

Un cop dins, l'home va agafar un bolígraf de la taula i va amenaçar l'empleat aixecant la mà com si li volgués clavar, una acció a la qual no va respondre l'economista, que es va quedar assegut a la cadira davant l'ordinador. Pocs segons després, un grup de treballadors van entrar al despatx i van treure l'home, que posteriorment va ser expulsat de l'edifici pels agents de la Guàrdia Urbana, que van optar per no detenir-lo.

Després d'aquest incident, l'afectat va presentar una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, i segons fonts del consistori, la defensa la portarà un dels advocats que porten els temes judicials del consistori. El govern de la ciutat ha mostrat tot el suport al treballador afectat.

El motiu de l'amenaça, la contribució d'un terreny

L'amenaça va ser provocada per una notificació que va rebre el denunciat en relació a una contribució d'uns terrenys ubicats a la carretera de Camarasa.