Una dona i tres nenes, ferides greus en un múltiple accident a Torrefarrera

El sinistre ha passat a la N-230, i hi ha quatre ferits més | Quatre vehicles han xocat

ACN
27 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:33h
Imatge de l'accident d'aquest diumenge
Imatge de l'accident d'aquest diumenge | ACN
Un accident amb quatre vehicles implicats a la N-230 a Torrefarrera (Segrià) ha provocat ferides greus a quatre persones, una dona de 35 anys i tres nenes, segons informa el Servei Català de Trànsit. Hi hauria fins a quatre persones més afectades amb ferides de menys consideració. El sinistre ha tingut lloc cap a un quart de quatre de la tarda i ha mobilitzat quatre dotacions dels bombers, quatre de Mossos d'Esquadra i set unitats del SEM, dues de les quals helicòpters que han traslladat les menors més greus a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.
 
L'accident ha passat al punt quilomètric 9 de la N-230, en un canvi de rasant amb doble línia contínua. Els turismes que han topat han quedat molt malmesos, especialment el que viatjaven les ferides més greus. La carretera s'ha hagut de tallar en els dos sentits de la marxa i el trànsit s'ha desviat per Benavent de Segrià.

Segons les primeres informacions, les nenes traslladades a la Vall d'Hebron tenen 5 anys, una estat greu i l'altra crític. Una altra nena de 10 anys ha estat evacuada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida en ambulància amb ferides menys greus. Una dona de 35 anys és la quarta ferida greu i també ha estat ingressada a l'Arnau de Vilanova.

Fins a l'hospital lleidatà s'hi han traslladat fins a dos ferits més de caràcter lleu, un home i una dona d'uns 35 anys. Una altra persona ha rebut l'alta al mateix lloc de sinistre i a una altra se li ha recomanat una visita mèdica.