Ricard Pastó i Eva Ribalta guanyen la cursa de l'Indiot de Mollerussa

La tradicional competició ha aplegat més de 800 participants aquest dissabte

Desenes d'atletes han participat a la cursa de l'Indiot
Desenes d'atletes han participat a la cursa de l'Indiot | Josep M. Garcia
Redacció
26 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:40h
Mollerussa ha viscut una diada de Sant Esteve amb sabor a atletisme gràcies a la 33a edició de la Cursa de l'Indiot, que ha aplegat més de 800 participants entre la cursa oberta i les curses infantils. La cita, organitzada per l'Ajuntament de Mollerussa i l'Associació Atlètica Xafatolls, ha coronat com a guanyadors Ricard Pastó i Eva Ribalta, ambdós del club amfitrió.

Aquests dos atletes s'han endut un premi ben especial, sengles indiots, encara que no vius, una tradició que s'havia mantingut fins que al 2011. Enguany, com a novetat, també s'ha sortejat un indiot entre tots els participants. Per les categories més grans infantils, els premis també han estat en forma de faisà o picantó.

La cursa oberta, de 8 quilòmetres, s'ha desenvolupat per un circuit urbà, mantenint el recorregut que ja es va modificar fa quatre anys, de manera que, a banda d'agafar carrers del centre urbà, la prova també ha passat per l'avinguda del Canal i fins al primer pont del camí de Belianes. En la mateixa cursa oberta, i com acte de l'aniversari dels 40 anys de l'associació ACUDAM, una vintena de membres de l'associació han participat en la cursa.