Les millors aplicacions gratuïtes per fer un currículum vistós i diferent

Crear una presentació original et pot donar punts de cara a trobar feina

À.Ll
26 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:12h
La pàgina d'entrada d'About me
La pàgina d'entrada d'About me | About me
Fer un currículum diferent et pot donar punts per trobar una feina. Grapar quatre papers amb una foto de carnet és una pràctica en desús, i encara que hi ha el perill de passar-se de frenada en les presentacions, els experts asseguren que és recomanable fer un currículum amb algun toc d'originalitat per cridar l'atenció de la persona que t'ha de contractar i que té molts altres candidats com tu.

Aquestes són algunes de les eines gratuïtes que pots fer anar per crear un original CV.

About me: és un servei quet'ofereix lapossibilitatde centralitzartotsaquestsvincles iperfilsen xarxessocials en unsol lloci sota unamateixaurl.És unatargetade visita en líniaidinàmica.

DoYouBuzz: siprefereixesun dissenyméscoloriti fins i totméselegant,potsoptar per aquesta eina.Compta amb unintuïtiueditor ambplantillespredeterminadesifuncionsper editarcada mòdulmoventifent clicsobrecadaelement.

CVMaker: comptaambelegantsplantillespredeterminadesels dissenyssónaplicatsambprou feines unclicperò es caracteritzaper comptarambpetitscampsd'edició enHTML perpersonalitzaral màxim cadasecciódins el currículum.

OnlineCVGenerator: elcaracteritza el seu intuïtiuformulari ambelque s'aniràcompletantcadascuna delesseccionsrellevantsen qüestióde minuts:Dades bàsiques, Educació, TreballiHabilitats...

Resume.com: a més de seruna plataformad'edició"pas apas"ambplantilles, és una gran base de dadesde currículumsque es poden usarcom a guiaper dissenyar elpropi, descarregar(PDFi Word)iopcionalmentpublicarper seguirles ofertesd'ocupació queallàescomparteixen.