Jordi Ciuraneta, nou president del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

La Junta del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya compta des de dilluns 21 de desembre amb Jordi Ciuraneta com a nou president del CTFC, en substitució de Josep M. Pelegrí

Nova junta de CTFC
Nova junta de CTFC
Redacció
23 de desembre del 2015
Actualitzat a les 9:41h

Nova Junta del CTFC


Ciuraneta, conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació és un dels nous representants de la Generalitat de Catalunya en la Junta del CTFC. També hi entraran a formar part representants del Consell Comarcal del Solsonès, la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Destaca una nova incorporació a la Junta, la Universitat Autònoma de Barcelona, que està seguint els tràmits per entrar a formar-ne part.

En la presentació, el nou president ha destacat la importància del CTFC i els 20 anys que porta treballant per contribuir a la modernització i a la competitivitat del sector forestal, així com la seva trajectòria europea i internacional. També ha realçat la seva singularitat i importància a nivell temàtic i científic, instant a seguir donant resposta als nous reptes que es plantegin per aconseguir ser una institució de referència al servei del sector forestal.

El nou president també ha ressaltat que el fet ser president del CTFC i conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha de servir per trobar i establir noves i millors sinèrgies. D’aquesta manera, estableix el compromís de la Generalitat amb la institució i la seva voluntat per mantenir-lo.