Com vestir per Nadal segons la teva edat

Les claus per escollir bé la roba de cara a les cites nadalenques

990_1450824754com_vestir_per_nadal_segons_la_teva_edat_(2)
990_1450824754com_vestir_per_nadal_segons_la_teva_edat_(2)
Ester Teres
23 de desembre del 2015
Actualitzat a les 12:19h
S’apropa el dia de Nadal, una reunió familiar però amb la mateixa festivitat tan característica d’aquestes dates. A continuació proposem diverses combinacions segons la teva edat.

Elles

Més de 20 anys

El dia de Nadal, sigui amb pantalons, vestit o faldilla, que el protagonista absolut sigui el vermell. No hi ha dia més festiu i indicat per portar aquest color. A més de ser una tonalitat que afavoreix a tothom, proporciona vida a qualsevol vestimenta a l’instant.
 

Més de 30 anys

Busca un punt elegant i arreglat sense perdre la sofisticació que proporciona un toc de moda. Per Nadal aposta per una faldilla évasé o tipus A i un jersei. Una combinació molt actual que afavoreix a gairebé tots els tipus de siluetes. La faldilla per sota els genolls és especialment recomanable per a les noies altes i sempre que portin sabates de taló. Si no ets massa alta, tria una faldilla amb el mateix patronatge però més curta i no oblidis les sabates de taló.
 

Més de 40 anys

Els colors que més estilitzen, sigui quina sigui la teva figura, són els monocroms, a més són extra elegants. Recomanem que pel dia de Nadal triïs tons empolsats tipus rosa quars (segons Pantone el color del 2016) i combinis amb altres tons clars. Si ets de colors més foscos, opta per barrejar el negre amb el marí, una combinació clàssica i que mai falla.
 

Ells

Més de 20 anys

Proporciona un toc melancòlic i atrevit a la teva vestimenta amb un jersei amb motius nadalencs. Fes que sigui l’únic protagonista i emportat totes les lloances del dinar de Nadal, seràs el centre d’atenció. Combina segons el teu estil des d’un toc més clàssic fins a un toc més rock.
 

Més de 30 anys

Una vestimenta neutra i elegant adaptada a cada estil. Opta per un jersei, camisa o samarreta blanca i vesteix la resta segons la formalitat del dinar. Des de texans i botes fins a pantalons de pinça i sabates. Sigui el que sigui el que decideixis, no oblidis l’americana, un toc distingit perfecte per la jornada.
 

Més de 40 anys

Anem a buscar el look dandy actualitzat. Un home ben vestit sempre és un senyor. Busca l’elegància amb tons foscos. Si vols anar més esport, posa’t una camisa a sota el jersei. Si vas amb texans, el negre és un clàssic que no falla. Si el dinar és més formal, una combinació guanyadora és camisa blava i vestit d’home gris, absolutament impecable!
 

Curiosa de la moda, l'Ester Terés és experta en màrqueting i comunicació, segueix-la a twitter.
 
Fotos: Vogue, Harper’s Bazaar, H&M.