17
de desembre
del
2015
Actualitzat
el
21
de desembre
del
2016
a les
12:47h
Sí, sé que tots tenim els nostres plats tradicionals, però sempre va bé aportar coses noves, al menys algun aperitiu o les postres.
Us deixo una proposta per el dia de Nadal.
Cliqueu el nom del plat i us portarà a la recepta
Aperitius
Pinxo de salmó, mango i coco
Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà
Foie micuit amb trompetes de la mort
Primer plat
Sopa de Nadal amb bolets i saquets de pasta fresca
Segon plat
Filet amb salsa de taronja
Postres
Cors cruixents amb farcit de gerds
Torró de xocolata al whisky amb ametlles
Bastonets de taronja confitada als dos xocolates
Llaços de pasta de full amb avellanes
NOTA: Es pot fer la sopa tradicional de galets, la receta d’Un bon brou (aquí)
** També podeu fer el típic Tronc de Nadal farcit de crema de castanyes (aquí)
** Ja veieu que per les postres hi ha diversos plats, és perquè els compartiu amb el cafè i la sobretaula que sempre s'allarga .
Us deixo una proposta per el dia de Nadal.
Cliqueu el nom del plat i us portarà a la recepta
Aperitius
Pinxo de salmó, mango i coco
Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà
Foie micuit amb trompetes de la mort
Primer plat
Sopa de Nadal amb bolets i saquets de pasta fresca
Segon plat
Filet amb salsa de taronja
Postres
Cors cruixents amb farcit de gerds
Torró de xocolata al whisky amb ametlles
Bastonets de taronja confitada als dos xocolates
Llaços de pasta de full amb avellanes
NOTA: Es pot fer la sopa tradicional de galets, la receta d’Un bon brou (aquí)
** També podeu fer el típic Tronc de Nadal farcit de crema de castanyes (aquí)
** Ja veieu que per les postres hi ha diversos plats, és perquè els compartiu amb el cafè i la sobretaula que sempre s'allarga .