Menú dia 25, Nadal

Les receptes de la popular blocaire Dolors Mateu

per Dolors Mateu, 17 de desembre de 2015 a les 23:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de desembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sí, sé que tots tenim els nostres plats tradicionals, però sempre va bé aportar coses noves, al menys algun aperitiu o les postres.

Us deixo una proposta per el dia de Nadal.

 
Cliqueu el nom del plat i us portarà a la recepta
  
Aperitius

 
Pinxo de salmó, mango i coco
Bastons de pasta de full amb tomàquets, olives i parmesà 
Foie micuit amb trompetes de la mort
 
Primer plat
 
Sopa de Nadal amb bolets i saquets de pasta fresca
 
Segon plat
 
Filet amb salsa de taronja  
 
Postres
 
Cors cruixents amb farcit de gerds
Torró de xocolata al whisky amb ametlles 
Bastonets de taronja confitada als dos xocolates
Llaços de pasta de full amb avellanes
 
NOTA: Es pot fer la sopa tradicional de galets, la receta d’Un bon  brou (aquí) 
** També podeu fer el típic Tronc de Nadal farcit de crema de castanyes (aquí) 
** Ja veieu que per les postres hi ha diversos plats, és perquè els compartiu amb el cafè i la sobretaula que sempre s'allarga .
 

 

Participació