Banc Sabadell, Bankia i EURO 6000 es cobraran 0,65 euros entre ells per retirar diners dels seus caixers

Aquest serà el cost màxim sigui quina sigui la quantia de l'extracció

Redacció
17 de desembre del 2015
Actualitzat a les 23:48h
Imatge d'un caixer
Imatge d'un caixer | Europa Press
Bankia,Banc Sabadell i Euro 6000 han acordat repercutir-se entre elles un cost de 0,65 euros per cada operació a dèbit que es faci als seus caixers amb targetes emeses per la resta de bancs de l'aliança, segons han informat les entitats en un comunicat conjunt. Aquest serà el cost màxim "sigui quina sigui la quantia de l'extracció", detalla el comunicat emès aquest dijous.

Això sí, cada entitat decidirà en funció de la seva política comercial si repercuteix aquest cost en tot, en part o n'eximirà als seus clients. L'acord serà aplicat abans que finalitzi l'actual exercici. "Amb les comissions acordades el client que usi els caixers d'aquestes entitats per obtenir efectiu veurà reduït substancialment el preu que pagava amb anterioritat a l'entrada en vigor del Reial decret" que regula aquesta pràctica, han defensat signants del pacte. Fonts de Bankia han explicat que la reducció mínima per als seus clients podria arribar al 83%.

Els clients de les entitats signants de l’aliança disposaran d’una xarxa de 17.808 dispositius, el 37% del parc total de caixers a l'estat espanyol.