CiU vol que Ros informi de la despesa en tribunals que ha fet la Paeria en els darrers cinc anys

La formació també demana l'import dels honoraris per pagaments a professionals que han intervingut en litigis davant

Redacció
15 de desembre del 2015
Actualitzat a les 23:23h
Toni Postius vol saber la despesa en tribunals
Toni Postius vol saber la despesa en tribunals | Àlvar Llobet
El Grup Municipal de Convergència i Unió ha preguntat a l'equip de govern quin ha estat el cost que ha registrat l'Ajuntament de Lleida en litigis i tribunals en els exercicis 2011, 2012, 2013, 2014 i 2015.
 
En concret, en el si de la comissió per les Polítiques de Gestió dels Recursos celebrada avui, la regidora Carme Culleré ha reclamat conèixer la despesa per imposició de costes en procediments seguits davant els tribunals de justícia. També quin ha estat l'import dels honoraris per pagaments a professionals (advocats, procuradors, pèrits de tota índole, etc.) que han intervingut en litigis davant els tribunals de justícia contractats per la Paeria en defensa dels seus interessos.
 
Alhora, el Grup de CiU insta a saber quina és la despesa per pagament a la Tresoreria General de la Seguretat Social per cotitzacions i recàrrecs, com a conseqüència de demandes interposades per treballadors de l'Ajuntament de Lleida i els seus organismes autònoms en reclamació de relació laboral i/o en reclamació d'emoluments salarials deguts.
 
Per últim, es demana informació de l'import de les sancions i multes imposades a l'Ajuntament de Lleida i organismes autònoms per la Inspecció de Treball i Seguretat Social i altres organismes oficials, com a conseqüència d'actes aixecades d'infracció.
 
La regidora Carme Culleré ha expressat avui que "l'equip de govern s'ha compromès a facilitar-nos l'import de les quantitats per les sancions imposades per la Inspecció de Treball, així com les actes de liquidació de les cotitzacions de la Seguretat Social per reclamació de treballadors". En relació al pagament d'honoraris de professionals que han intervingut en els litigis en els quals ha estat part l'Ajuntament, i que ha suposat un cos per al consistori, l'equip de govern s'ha compromès a remetre-ho en els propers dies.