Onada de robatoris al Solsonès

L'Ajuntament i els cossos policials demanen la col·laboració ciutadana per identificar els autors | S'ha produït nou accions en el darrer mes i mig

ACN
15 de desembre del 2015
Actualitzat a les 19:47h
L'entrada a la urbanització El Pi de Sant Just, que depèn d'Olius
L'entrada a la urbanització El Pi de Sant Just, que depèn d'Olius | Mar Martí
L'Ajuntament de Solsona i els cossos policials –Mossos i Policia Local- han fet una crida a la col·laboració ciutadana per posar fi als robatoris en domicilis d'urbanitzacions. Des de principis de novembre hi ha hagut un total de nou robatoris amb força en urbanitzacions de Solsona i Olius i, per aquest motiu, s'ha fet una crida a la població perquè truqui als cossos policials en cas de detectar moviments sospitosos.

D'altra banda, s'ha incrementat el patrullatge dels Mossos en les franges horàries en què s'han detectat més robatoris. Fonts policials també han assegurat que en cap cas han estat robatoris amb violència. També s'ha demanat als veïns que extremin la vigilància a casa seva.
 
Dels nou robatoris que s'han produït en l'últim mes i mig quatre han estat a Olius i cinc a Solsona. Arran d'aquests incidents, els Mossos i la Policia Local han creat un dispositiu especial de vigilància per tal d'identificar els presumptes lladres i detenir-los. A més, s'ha fet una crida a la col·laboració de la ciutadania perquè truqui als cossos policials (Mossos 973498100 i Policia Local 973483040) en cas de detectar moviments sospitosos als barris.