Lafuente demana a Colau que es disculpi amb els socialistes després de titllar-los de «criminals»

La candidata lleidatana del PSC diu que "si això és la nova política, benvinguda la vella"

Redacció
13 de desembre del 2015
Actualitzat a les 20:02h
Lafuente, avui a Torrefarrera
Lafuente, avui a Torrefarrera | PSC
La cap de llista del PSC per Lleida al Congrés dels diputats, Mònica Lafuente, ha criticat avui les paraules de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en l’acte central de Podem a Catalunya, acusant de "criminals" als socialistes. Lafuente ha afirmat que "ens sap molt greu, a tots els socialistes i als que voten socialista que l’alcaldessa de Barcelona digui que som uns criminals; l’ofensa ha estat massiva, a tot un col·lectiu, al que la senyora Colau hauria de demanar disculpes" i ha afegit que "si això és fer nova política, benvinguda sigui la vella".

La candidata socialista, que ha estat avui explicant propostes socialistes al mercat de Torrefarrera, li ha recordat a Ada Colau que "són importants les formes i el llenguatge i, sobretot la tolerància; algú que governa pot  fer campanya, en té tot el dret, però que ho faci sent respectuosa". En aquest sentit, Lafuente ha demanat que "tingui respecte i tolerància a la ideologia dels altres, es pot discrepar en les maneres d’enfocar la política i la ideologia de cadascú però sempre des del respecte".

Lafuente ha afirmat que "personalment, mai m’atreviria a fer una acusació tant genèrica; a diferència d’Ada Colau, al marge de coincidir o no en les  polítiques que el seu partit dugui a terme, em mereix respecte".