El bisbe Salinas nega la relació amb una casada: «No hi va haver adulteri»

L'exadministrador apostòlic de Lleida diu que es va intercanviar aliances amb els noms gravats, però assegura que té la consciència tranquil·la

Redacció
11 de desembre del 2015
Actualitzat el 12 de desembre a les 9:59h
Xavier Salinas, bisbe de Mallorca
Xavier Salinas, bisbe de Mallorca | ACN
L'exadministrador apostòlic de Lleida del 2007 al 2008 i actual bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, ha sortit al pas de les acusacions que el relacionen amb una dona casada, i ha assegurat que no hi va haver adulteri. Sobre aquesta qüestió, el prelat assegura en diversos mitjans que té la consciència molt tranquil·la, perquè no ha actuat "contra la doctrina de l'església", per la qual cosa no veu perillar la continuïtat al capdavant de la diòcesi balear.

Sobre aquesta relació, que ha desembocat en una denúncia per part de l'exmarit de la dona, el bisbe assegura al Diari de Mallorca que només es van intercanviar unes aliances amb el nom gravat de cadascun d'ells, i que la va portar fins que es va saber que aquest vincle havia estat dut als tribunals. L'home acusa Salinas d"interferència matrimonial" i de mantenir "una relació impròpia" amb la mare dels seus tres fills.

La dona, per la seva banda, ha negat estar sorpresa amb tot aquesta qüestió, i ha negat que mantingués un vincle amb el bisbe. El mateix Salinas ha mantingut aquest dijous una reunió amb els seus col·laboradors per tractar sobre aquest tema.