El PP vol que Arran pagui la reposició de les plaques dels carrers amb noms de franquistes que va retirar

El regidor Joan Vilella qualifica d'irresponsables" els autors d'aquesta acció

Redacció
07 de desembre del 2015
Actualitzat a les 16:29h
Les plaques retirades
Les plaques retirades | Arran

El Grup Municipal del PP ha presentat una iniciativa instant a l'Ajuntament de Lleida a que restitueixi, de manera urgent, les plaques amb els noms dels carrers que van ser retirades pel col·lectiu Arran.

Tanmateix, des del Grup Popular es demana que siguin l'entitat la que pagui el cost de reposar aquestes plaques als carrers de Lleida d'on van ser sostretes, "ja que els ciutadans de Lleida no tenen perquè pagar aquest acte vandàlic protagonitzat per uns irresponsables", ha afirmat el regidor i portaveu del PP, Joan Vilella.
 
Vilella ha manifestat que demanaran a l'alcalde de Lleida que exigeixi responsabilitats als causants del robatori d'aquestes plaques i ha dit que "és intolerable que quedin impunes actes d'aquesta índole contra el patrimoni municipal protagonitzats per un grup antisistema".

El PP ja ha retirat la placa de la plaça Constitució

La petició arriba just el dia després que diversos membres del PP i de les noves generacions retiressin la nova placa de la plaça Constitució que va instal·lar la CUP amb el nom de "Clot de les granotes".