Ingressen a la presó dos homes acusats d'atracar un supermercat de Ponts armats amb un ganivet

També se'ls acusa d'intentar robar dos vehicles després d'accidentar-se amb el cotxe que van fugir

ACN
03 de desembre del 2015
Actualitzat a la 13:23h
El jutjat de guàrdia de Solsona ha dictat l'ingrés a presó de dos homes de 37 anys acusats d'atracar un supermercat de Ponts (Noguera), on haurien entrat encaputxats i armats amb un ganivet. Després d'amenaçar el responsable de l'establiment, es van endur el diners de la caixa enregistradora. Als detinguts, veïns de Ponts i de Santa Perpètua de la Mogoda (Vallès Occidental), també se'ls acusa d'intentar robar dos vehicles a la mateixa població de Ponts després de tenir un accident amb el cotxe que van fugir inicialment i que va aparèixer al final d'un carrer vora el riu Segre. Dies després dels fets, un dels presumptes atracadors va denunciar falsament a Santa Perpètua que li havien robat el cotxe amb el qual es van accidentar amb la intenció, segons els Mossos, de dificultar la investigació.
 
La investigació va concloure aquest dilluns amb la detenció, a Santa Perpètua de la Mogoda, dels dos presumptes lladres, tots dos de nacionalitat espanyola i amb antecedents. L'endemà, 1 de desembre, es va escorcollar un domicili de Ponts on els agents van recuperar objectes que relacionaven els detinguts amb l'atracament. Aquest dimecres van ingressar a la presó després de declarar davant del jutge.

Estan acusat d'un delicte de robatori amb intimidació per l'atracament al supermercat de Ponts, que haurien comès el dia 7 de novembre a última hora de la tarda. Poc després que marxessin de l'establiment els Mossos van muntar un dispositiu de recerca que va permetre localitzar el vehicle amb el qual havien fugit els lladres, accidentat i sense cap ocupant, al final d'un carrer de la mateixa població, vora el riu Segre. A l'interior del turisme els agents van localitzar els diners que acabaven de sostreure, el ganivet i un passamuntanyes.

L'endemà es va localitzar a la mateixa població dos vehicles amb els panys forçats. Tot apuntava que els autors serien els dos atracadors que volien robar un cotxe per fugir de la població. Per aquests fets estan acusats de dos robatoris i furt d'ús de vehicle, delictes que es consideren consumats tot i que no van aconseguir endur-se els cotxes.

Al veí de Ponts també se li va imputar un robatori amb força en un taller de Ponts comès a mitjans d'octubre. En aquella ocasió, presumptament va accedir a la zona dels vestidors i, després de forçar un armari, va sostreure diners del responsable del taller, uns 500 euros, segons els Mossos.