Evacuen una desena de persones a l'hospital a l'incendiar-se un pis del carrer Mossèn Reig de Lleida

Els Bombers han apagat les flames poc abans de les set de la tarda

Redacció
27 de novembre del 2015
Actualitzat el 28 de novembre a les 9:30h
El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha evacuat deu persones a l'Hospital Arnau de Vilanova amb símptomes d'inhalació de fum després de l'incendi en una habitació del primer pis d'un edifici situat al carrer Mossèn Reig, número 1, de Lleida, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'estat de tots ells és entre lleu i menys greu i cap es troba en estat greu.

Els Bombers han hagut d'evacuar set dels veïns per l'exterior amb l'autoescala, concretament quatre veïns del primer pis -un pare i tres dels seus fills- i tres persones més del segon. El foc s'ha produït al voltant de tres quarts de sis de la tarda i ha quedat extingit al cap de mitja hora aproximadament.
 
Tot seguit, els Bombers han ventilat i han revisat els punts calents i han inspeccionat planta per planta –en total en té sis- per si hi havia alguna més afectada pel fum. Fins al lloc, s'hi han desplaçat set dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, de les quals dues eren medicalitzades.