Tensa enganxada entre Reñé i el diputat de la CUP durant el ple de pressupostos

El president de la Diputació acusa Joel Jové de no treballar per l'organisme

per À.Ll , Lleida, 26 de novembre de 2015 a les 16:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, no té feeling amb Joel Jové, diputat de la CUP. Aquesta falta de sintonia s'ha tornat a evidenciar aquest dijous durant el ple de pressupostos, on Reñé i Jové han topat novament. L'enganxada l'ha generat la primera intervenció del cupaire, que ha admès que no havia tingut temps de mirar-se el projecte de pressupostos de l'organisme abans de carregar contra els nous números perquè ha considerat que té despeses "supèrflues".

Jové, que també s'ha queixat de la partida que destina la Diputació en sanitat, ha rebut una dura resposta per part del president convergent, que l'ha acusat veladament de no dedicar temps a la institució tot i tenir personal alliberat per fer-ho. "N'hi ha que el treball ens és propi i a altres els hi és manllevat" ha replicat Reñé, que ha indicat que la proposta de pressupost era de 30 pàgines, "tres per dia durant deu dies". El president de la Diputació també ha apuntat que si algú en el plenari de la Diputació no pot parlar de respecte és el representant de la CUP.

 

Participació