La Fira de l'Oli i les Garrigues preveu una xifra rècord d'estands en la pròxima edició

El certamen se celebrà els dies 15, 16 i 17 de gener del 2016 a les Borges Blanques

ACN
19 de novembre del 2015
Actualitzat a les 19:35h
Imatge de la darrera Fira de l'Oli i les Garrigues
Imatge de la darrera Fira de l'Oli i les Garrigues | Laura Cortés

El Patronat de la Fira de les Garrigues encara amb optimisme la 53a edició de la Fira de l'Oli i les Garrigues, que tindrà lloc els dies 15, 16 i 17 de gener del 2015 a les Borges Blanques, i que preveu assolir un rècord d'estands dedicats al producte estrella del certamen, l'oli d'oliva verge extra.

Així ho veu el gerent del Patronat, Jordi Ribalta, a partir de les demandes d'informació i de reserva d'espais rebudes fins al moment però també per la coincidència d'altres factors com són la celebració del 40è aniversari de la DOP Les Garrigues, el procés avançat de creació del Clúster de l'Oli de Catalunya, entre altres. El Patronat obrirà dilluns a través del seu web les inscripcions formals al certamen.
 
Altrament, durant la reunió del Patronat de Fira de les Garrigues, celebrada aquest dimecres al vespre, es va acordar la constitució oficial del nou Consell d'Administració del Patronat de la Fira, i la seva plantilla laboral, i es va aprovar un pressupost estimatiu de 140.500 euros, per dur a terme la 53a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.