La Guàrdia Urbana fa de mitjancera per retirar el vedell mort de la granja Pifarré

Els propietaris asseguren que va morir a causa del bloqueig de l'accés a l'explotació per part d'un veí

ACN
15 de novembre del 2015
Actualitzat a les 12:40h
990_1447587548Vedell
990_1447587548Vedell
La Guàrdia Urbana de Lleida ha acompanyat aquest dissabte el camió que ha retirat el vedell mort a la granja Pifarré, situada a la partida de la Caparrella de Lleida. Els propietaris asseguren que l'animal va morir a causa del bloqueig de l'accés a l'explotació per part d'un veí, que també posava en perill la retirada del cadàver amb el risc d'epidèmia que això podia suposar.

Finalment la Paeria ha informat que gràcies a la mediació dels serveis d'Urbanisme i de la policia local aquest dissabte els veïns han obert el pas i el vedell ha pogut ser retirat d'acord amb la normativa de salut pública. Els propietaris de l'explotació han fet públic un comunicat en el que agraeixen la mediació de la Paeria.
 

COMUNICAT 14 DE NOVEMBRE A poques hores de finalitzar el termini legal que marca la llei de sanitat animal 8/2003, article 7, apartat F. la guàrdia urbana ha aconseguit mediar per localitzar als veïns i fer obrir la porta donant compliment al Decret d’Alcaldia signat el 24 de setembre.Agraïm la gestió dels responsables de la Paeria per finalitzar aquesta situació d’emergència. Cada dia és més evident la impossibilitat d’accés que tenim a causa del bloqueig. Seguim demanant que es solucioni aquesta situació a l’Horta de Lleida. Només volem treballar amb dignitat.També agraïm la visita a la granja del director dels Serveis Territorials del Departament d'Agricultura a Lleida, Sr. Jaume Fabà que ens ha mostrat el seu suport esperant es trobi una ràpida solució al problema.Atentament,Família Pifarré

Posted by Joan Pifarré Vidal on dissabte, 14 / novembre / 2015