Jaume Moya serà el candidat d'En Comú Podem a Lleida pel 20-D

Jurista i vinculat a ICV, Moya ha estat el cap de cartell de consens que s'ha imposat a la resta de noms que es postulaven

Redacció
14 de novembre del 2015
Actualitzat a les 19:00h
Moya, al centre de la imatge, amb altres candidats
Moya, al centre de la imatge, amb altres candidats | En Comú Podem

L'assemblea d'En Comú Podem a les terres de Lleida ha escollit finalment aquest dissabte el cap de cartell de cara a les eleccions del 20 de desembre. El cap de cartell escollit ha estat el jurista Jaume Moya, independent vinculat a ICV i a moviments socials, que s'ha imposat als altres candidats que es postulaven. En aquesta candidatura hi participarà l'agrupació d'electors del Comú de Lleida juntament amb Podem, Equo i ICV.

Moya destaca que les esquerres "estan madurant"

En una presentació que ha comptat amb nombrosos membres de les diferents formacions, Moya ha destacat que la unió de les esquerres és “la consecució de l’èxit de la confluència” i la demostració “que les esquerres estem madurant, tenint uns objectius comuns i identificant tot allò que ens uneix, que és molt”.

En aquest sentit, Jaume Moya ha destacat el caràcter radical d’aquesta coalició però no en el “mal sentit de la paraula” sinó en “la recerca d’una ruptura amb tots els elements que estan duent a les classes populars a l’abisme i establir un objectiu comú: la defensa de la justícia social”.