Demanen 10 anys de presó per un home acusat d'agredir sexualment a Lleida la filla de 12 anys d'una amiga

Els fets van passar fins a en sis ocasions entre el juliol i l'agost de 2014 a casa de la nena mentre la seva mare treballava

ACN
12 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:19h
La fiscalia de Lleida demana 10 anys de presó per un home acusat d'agredir sexualment una nena de 12 anys, filla d'una amiga seva. Els fets van tenir lloc en fins a sis ocasions, entre el juliol i l'agost de 2014, a casa de la nena, a Lleida. L'acusat aprofitava l'amistat amb la mare de la menor per anar de visita a casa seva quan la dona i el germà gran de la nena marxaven a treballar fora de Lleida i la menor es quedava a casa amb la seva cunyada.

Segons la fiscalia, l'home aprofitava quan la cunyada, que acabava de donar a llum, estava a la seva habitació descansant, per agredir sexualment la menor, mentre l'amenaçava que no digués res a ningú. La fiscalia considera que els fets són constitutius d'un delicte continuat d'agressió sexual a menors de tretze anys i sol·licita, a més de la presó, una indemnització de 12.000 euros pels danys morals causats a la nena. El judici tindrà lloc a l'Audiència de Lleida el 18 de novembre.