Els Bombers treballen en el rescat d'una escaladora ferida a Mont-rebei

La dona ha resultat ferida en rebre l'impacte d'un roc al cap i quedar-se penjada a mitja paret | Un altre escalador ha estat rescatat aquest matí a la mateixa zona

Redacció
08 de novembre del 2015
Actualitzat a les 18:49h

Els Bombers han treballat aquest diumenge en el rescat de dos escaladors accidentats al congost de Mont-Rebei, al terme de Sant Esteve de la Sarga. El primer d'ells ha estat rescatat pels efectius dels GRAE, que s'han desplaçat fins la zona amb l'helicòpter. L'avís s'ha rebut sobre les 10:56h i l'escalador, un home de 38 anys, ha resultat ferit en caure-li un roc al peu i a la cama, i ha estat evacuat, amb helicòpter a l’Hospital de Tremp.

En aquests moments els Bombers treballen en el rescat d'un altra escaladora ferida en rebre l'impacte d'un roc al cap mentre practicava l'escalada, també al Congost de Mont-rebei. Segons l'avís, que s'ha rebut a les 15:35h, es tractaria d'una dona que, després de l'impacte, ha quedat penjada a mitja paret. Per fer el rescat de la ferida, s'ha activat l'helicòpter amb efectius dels GRAE i tres dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat.