Els gegants i el pregó donen el tret de sortida a la Festa Major de Balaguer

Les Festes del Sant Crist 2015 s'allarguen fins el proper dimarts

Alguns dels gegants de la ciutat han sortit aquest divendres
Alguns dels gegants de la ciutat han sortit aquest divendres | Aj Balaguer
Redacció
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 17:56h

Alguns dels gegants de la ciutat han sortit aquest divendres Foto: Aj Balaguer


La ballada de gegants i l'ofrena floral de la mainada al Sant Crist han donat el tret de sortida a la Festa Major de Balaguer 2015. Els actes inaugurals de la festivitat, que s'allargarà fins el proper dimarts, continuaran aquest vespre amb el pregó, que anirà a càrrec de Josep Vallverdú escriptor referent en la literatura infantil i juvenil de Catalunya.

Durant tot el cap de setmana s'han programat diverses activitats, entre les quals destaquen els concerts que es faran a la carpa jove, que comptarà amb els grups estrella Els Catarres i Lax'n Busto, que tocaran a la capital de la Noguera aquest dissabte.

El dia del patró, el dilluns 9 de novembre, les activitats començaran al matí amb la cercavila de gegants i capgrossos acompanyats de la corporació municipal fins al Santuari del Sant Crist, on s'oficiarà la missa solemne a càrrec de l'arquebisbe Joan Enric Vives. Els gegants de la ciutat seguiran el seu ball a partir del migdia a la plaça Mercadal, on també actuarà lá principal figura de bestiari municipal, l'Harpia.

Consulta el programa d'activitats de les Festes del Sant Crist de Balaguer