L'aeroport d'Alguaire comença la temporada d'hivern el 20 de desembre

Neislon ofereix 4 vols setmanals cada diumenge procedents un de Manchester, un de Birmingham i dos de Londres-Gatwick

ACN
06 de novembre del 2015
Actualitzat a les 16:13h
L'aeroport Lleida-Alguaire
L'aeroport Lleida-Alguaire | Arxiu

L'aeroport Lleida-Alguaire Foto: Arxiu

 

La temporada d’hivern a l’aeroport de Lleida-Alguaire comença el diumenge 20 de desembre, amb les rutes que ofereix l’operador turístic Neilson des d’Anglaterra i el 15 de gener s’hi afegeixen les d’Arkia a Tel-Aviv. En total seran 72 vols els que operaran des de la tercera setmana de desembre i fins a mitjans d’abril a l’aeroport lleidatà, a més dels dos setmanals (cada divendres i cada diumenge) que ofereix durant tot l’any Air Nostrum a Palma de Mallorca. L’any passat la temporada d’hivern va transportar més de 24.500 passatgers.

Neilson ha concentrat aquesta vegada l’aeroport d’origen a Londres-Gatwick amb dos vols cada diumenge. L’any passat només hi havia un vol des de Londres i aquest any n’hi ha dos que substitueixen els vols de Bristol i Southampton. Els avions seran aquesta temporada de quasi 200 passatgers, excepte l’avió de Birmingham que serà d’uns 100 passatgers.

Així, Neilson ofereix 4 vols setmanals cada diumenge procedents de Manchester, Birmingham i Londres- Gatwick des del 20 de desembre i fins al 10 d’abril.

Els vols d’Arkia a Tel-Aviv començaran el 15 de gener. Aquesta companyia ofereix un vol a la setmana fins al 25 de març. Per tant, el total de vols procedents de la segona ciutat més gran d’Israel seran 11. Finalment, continuen els dos vols setmanals, cada divendres i diumenge, que ofereix Air Nostrum des de Palma de Mallorca.