Anna Torres, nova secretària territorial de Pimec Lleida

Aposta per posicionar la patronal com a referent en la representació de les micro, petites i mitjanes empreses, així com dels autònoms lleidatans

per ACN, Lleida | 4 de novembre de 2015 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Anna Torres, secretària territorial de Pimec a Lleida Foto: Pimec


Anna Torres ha estat designada com a nova secretària territorial de Pimec Lleida, prenent així el relleu de Carme Culleré, que ha deixat el càrrec després de ser escollida regidora per CiU a l'Ajuntament de Lleida. Llicenciada en Humanitats per la UOC, diplomada en Turisme per la UB i exregidora d'ICV a Balaguer, Torres ha centrat la seva trajectòria en el desenvolupament local i el suport a la creació d'empreses en el Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori i en l'Associació Leader de Ponent. Afronta aquesta nova etapa "amb il·lusió i amb la voluntat de posicionar la patronal com a referent en la representació de les micro, petites i mitjanes empreses, així com dels autònoms a les Terres de Lleida".
 
Torres també es fixa el repte en aquesta nova etapa d'endegar projectes per tal que les empreses lleidatanes assoleixin els objectius de competitivitat, innovació i desenvolupament "per fer front als incessants canvis i noves necessitats de l'actual situació econòmica i social".


La nova secretària territorial de Pimec Lleida ha centrat la seva trajectòria professional en el desenvolupament local i el suport a la creació d'empreses en el Consorci Garrigues per al Desenvolupament del Territori i en l'Associació Leader de Ponent.

 

Participació