Neus Munté: «Totes les informacions que tenia la Generalitat sobre la residència eren positives»

La vicepresidenta del Govern assegura que s'estan investigant les causes de la inundació que ha provocat la mort de quatre persones a Agramunt | Cinc ancians que dormien a la zona afectada per l'aigua estan ingressats a l'Arnau de Vilanova

Redacció
03 de novembre del 2015
Actualitzat a les 10:46h
La vicepresidenta del Govern, Neus Munté, ha assegurat que s'està investigant les causes de la inundació de la residència, que ha causat un total de quatre víctimes mortals. La consellera ha assegurat que "el grau de consternació és elevat", i després de donar el condol a les famílies ha remarcat que totes les informacions que tenia la Generalitat d'aquesta residència eren favorables, i que en cap de les visites que es va realitzar es van evidenciar problemes.

L'edifici estava construït al costat del riu Sió, i tenia un total de 67 places, 46 de les quals estaven concertades amb la Generalitat.

Quatre ancians ingressats a l'Arnau de Vilanova de Lleida

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha indicat que en la zona afectada per la inundació han estat les que dormien a la planta baixa de l'edifici, i que s'han pogut salvar cinc ancians que dormien en aquesta part de la residència. El conseller ha assegurat que quatre d'aquestes persones estan ingressades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, però que no es tem per la seva vida.