Marc Márquez denuncia l'agressió, que va ser «humiliant i ridícula»

El pilot de Cervera envia un comunicat on anuncia accions legals contra els periodistes del programa italià "Le Iene"

À.Ll
31 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:53h
Marc Márquez ha denunciat els periodistes italians
Marc Márquez ha denunciat els periodistes italians
El pilot de Cervera, Marc Márquez, ha decidit denunciar els periodistes que l'han assaltat i agredit aquest divendres a casa seva. En un comunicat, Márquez lamenta els fet, que considera "humiliants i ridículs". En la mateixa tessitura s'ha posat el representant del pilot, Emili Alzamora, que ha lamentat també els fets alhora que ha demanat "el merescut respecte tant cap a Marc com cap a la seva família".

El comunicat de Marc Márquez

En el dia d'ahir es van produir uns desafortunats esdeveniments a Cervera. Un grup de persones es van presentar a l'habitatge del pilot i van proferir una sèrie d'insults, realitzant determinades accions humiliants i ridícules cap al propi pilot i fins i tot arribant a empènyer i agredir els seus familiars més propers. Donada la gravetat de l'acció, aquests actes han estat denunciats i seguiran el curs normal d'una acció penal davant aquestes persones".

Els italians acusen Márquez d'agredir-los

Els reporters del programa "Le Iene", per la seva part, han donat una versió ben diferent a la explicada pel pilot cerverí. En un escrit a la pàgina de Facebook del programa, els periodistes han estat agredits pel pilot, que ha trencat les càmeres després que els italians li volguessin fer una entrevista. Segons la pàgina de l'espai humorístic, els reporters han hagut d'anar a l'hospital.

Concentració a la Plaça Major de Cervera per demanar respecte al pilot

La Paeria de Cervera i el club de fans de Marc Márquez han organitzat aquest dissabte una concentració per demanar respecte per la figura del pilot. L'acte està convocat a partir de les 18.00h de la tarda a la Plaça Major del municipi