El Govern fulmina Josep Antoni Rosell

La Generalitat aparta de les seves funcions el director general d'Infraestructures per la seva imputació pel suposat 3%

ACN
29 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:52h
Josep Antoni Rosell, investigat en l'operació Petrum
Josep Antoni Rosell, investigat en l'operació Petrum | ACN
El consell d'administració de l'empresa pública Infraestructures.cat va decidir el passat dimarts al vespre apartar de les seves funcions el director general de la companyia, Josep Antoni Rosell, per la seva imputació en cas del suposat 3%, segons publica aquest dijous 'El País'. Així, el lleidatà ja no participa de les decisions importants de l'empresa i per tant tampoc pren part en les meses de contractació que fins ara presidia.

Les mateixes fonts han explicat que, com que hi ha presumpció d'innocència, el Govern no pot acomiadar l'imputat perquè es consideraria improcedent. Rosell està sent investigat pel presumpte cas de cobrament de comissions irregulars per part d'adjudicatàries del Govern a Convergència Democràtica de Catalunya.

Documents del canal Segarra-Garrigues a la seva caixa forta

El jutjat del Vendrell que el passat dimarts va obrir la caixa forta de Josep Antoni Rosell, el director general d'Infraestructures investigat pel cas de cobraments il·legals a CDC a canvi d'adjudicacions públiques, va trobar documentació relativa al canal Segarra-Garrigues. El concret es van trobar papers d'empreses amb les quals va tractar Rosell quan treballava a la conselleria d'Agricultura i que feien referència a la construcció del canal, adjudicat ASG.