Quins són els supermercats més barats de Lleida?

Un informe de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) conclou que les famílies poden estalviar-se fins a 823 euros anuals en funció d'on comprin

Redacció
29 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 15:02h
Un informe de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) conclou que les famílies poden estalviar-se fins a 823 euros anuals en funció d'on comprin. L'estudi ha analitzat els preus de 155.000 productes bàsics oferts en 1.190 establiments de 63 ciutats de l'Estat i Catalunya. L'estalvi, però, també depèn de les preferències de cada consumidor.

En l'anàlisi l'OCU es basa en dues cistelles. Una de més qualitat, formada per articles de primeres marques, i una altra més econòmica, on s'hi inclouen els productes més barats, independentment dels logotips.

Alcampo, Mercadona i Carrefour són els supermercats on la cistella de marques líders surt més barata, seguida per Consum i Bon Àrea. Per contra, la cadena on surt més car omplir aquest cabàs és Sorli Discau. Pel que fa a l'opció més econòmica, els noms no varien massa. Alcampo continua sent l'establiment que més permet estalviar els compradors. Carrefour i Lidl completen el rànquing.

L'informe tampoc s'oblida de la compra per internet. En aquest cas Bon Àrea és l'establiment més econòmic. Ara bé, si es llegeix l'informe per demarcacions, quins són els supermercats on és més barat comprar?
 
Barcelona
Alcampo, CC. Diagonal Mar
Consum, C/ Lluçà, 19
Consum, avinguda Madrid 46-48
Mercadona, avinguda Roma, 22
 
Girona
Mercadona, avinguda França s/n
Carrefour, avinguda França 42-44
Mercadona, C/Pau Casals, 40
Carrefour, C/ Migdia 163
 
Lleida
Consum C/ Vallcalent, 35
Bon Àrea, Gran Passeig de Ronda, 143
Mercadona, C/ Baró de Maials, 8
Carrefour, C.C. Carrefour
 
Tarragona
Mercadona, avinguda Vidal i barraquer, 3
Mercadona, C/ Manuel de falla s/n
Bon Àrea, avinguda maria Cristina, 7
Carrefour, C/Emperador August, 13
 

Llista dels establiments més econòmics per ciutat elaborada per l'OCU 


Mapa amb els supermercats més barats de Barcelona