Som Cinema premia «El camí més llarg per tornar a casa» com a millor pel·lícula

El Palmarès de la 6a edició de la Mostra de Cinema i Audiovisual Català es completa amb el curtmetratge "Aún hay tiempo" i els documentals "El gran Vol" i "Solèa, els néts dels altres catalans"

Imatge dels guanyadors de Som Cinema
Imatge dels guanyadors de Som Cinema | Paeria
Redacció
25 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 23:46h

Imatge dels guanyadors de Som Cinema Foto: Paeria


Som Cinema ja té el veredicte d’aquesta sisena edició. El film El camí més llarg per tornar a casa s’ha emportat el premi al Millor Llargmetratge de Ficció, 1r Premi Arts Audiovisuals IEI, dotat amb 5.000 euros. El llargmetratge, dirigit per Sergi Pérez i produït per Niu d’Indi i No hay banda, ja va ser reconegut amb el Premi Pepón Coromina per l’Acadèmia del Cine Català l’any 2015.

En la categoria de curts, el premi al Millor Curtmetratge de Ficció Som Cinema 2015 s’ha lliurat a l’obra Aún hay tiempo, amb una dotació de 500 euros. El curtmetratge de ciència-ficció, escrit i dirigit per Albert Pintó i ESCAC FILMS, va obtenir el Premi Best Fantasy and Best Short Film (Millor Fantasia i Millor Curtmetratge) en el Granite Planet International Film Festival de Canadà i el Premi al Millor Guió en la 3a edició del CORTOS CON K, Festival de Curtmetratges de Terror i Fantàstic de Barcelona l’any 2015.