S'inicien les obres de millora de la mobilitat a l’entorn de la plaça Mossèn Cinto Verdaguer de Lleida

L'actuació comença divendres i permetrà habilitar el gir a l’esquerra al carrer Pi i Margall des del carrer Salmeron

per Redacció , Lleida, 21 d'octubre de 2015 a les 12:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge de la zona on actuarà la Paeria Foto: GoogleMaps


L’Ajuntament de Lleida inicia divendres els treballs de millora de la mobilitat a l’entorn de la plaça Mossen Cinto Verdaguer, una actuació que dotarà aquesta zona d’una nova senyalització, major seguretat vial i millor visibilitat als vehicles.


El tinent d’alcalde i regidor de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, ha explicat que la reorganització de la mobilitat d’aquesta zona respon a una petició llargament reivindicada dels veïns i veïnes que té l’objectiu d’agilitzar el trànsit a la zona i augmentar la seguretat vial. L'actuació habilitarà el gir a l’esquerra des del carrer Salmeron cap al carrer Pi i Margall, un gir que facilitarà l’entrada de veïns i veïnes a aquest carrer i l’accés a través d’aquesta via a la zona de la Plaça del Treball.

També es millorarà la sortida de l’aparcament ubicat a la plaça davant de l’Auditori Municipal Enric Granados amb un carril central que permetrà el gir a l’esquerra des del carrer La Parra fins al carrer Salmerón.

 

 

Participació