El Comú de Lleida demana estacionament per a bicicletes en totes les instal·lacions municipals

L'agrupació d'electors assegura que si no hi ha partida pressupostària per aquest any se n'habiliti una per al 2016

Redacció
18 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 0:52h
El Comú de Lleida ha presentat un prec a la Comissió d'Urbanisme perquè la Paeria instal·li estacionament per a bicicletes en una zona habilitada, tancada i segura dins totes les instal·lacions municipals. Coincidint amb la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, l'agrupació d'electors ha formulat una petició que hauria de permetre a usuaris i treballadors poder aparcar de forma ràpida i segura.

La mesura, que la formació creu necessària per estimular l'ús de la bicicleta- es proposa per a tots els espais municipals. En aquest sentit, l'agrupació d'electors indica que si no hi ha partida pressupostària per aquest any, se n'habiliti una per al 2016, per no demorar més el que des de l'agrupació d'electors consideren una necessitat clara.

"Diferents persones usuàries ens han plantejat la necessitat que hi hagi pàrquings per a bicicletes en les instal·lacions municipals, i entenem que tota mesura que estimuli l'ús de la bicicleta és necessària en qualsevol ajuntament que aposti per una mobilitat sostenible", ha valorat el regidor del Comú Carlos González.