La Crida es reuneix amb l'alcaldessa de Badalona per conèixer els projectes de millora del municipi

Els dos regidors de la formació lleidatana també s'han trobat amb els responsables de la gestió de mercats i de cooperació

Redacció
13 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:31h
La trobada amb Dolors Sabaté, alcaldessa de Badalona
La trobada amb Dolors Sabaté, alcaldessa de Badalona | Crida per Lleida

Tres membres de la Crida-CUP (entre ells els dos regidors) s’han reunit aquest dimarts amb l’alcaldessa de Badalona, Dolors Sabaté, per tal de conèixer algunes mesures que s’han impulsat des d’aquest Ajuntament d’ençà que la formació Guanyem Badalona en Comú va accedir al govern de la ciutat.
 
A més, els representants de l’assemblea de la Crida també s’han reunit amb Aida Llauradó, tècnica de Badalona Pròspera i Sostenible, encarregada de la gestió dels mercats municipals, i amb el regidor de Cooperació, Francesc Ribot. Entre d’altres qüestions, en les trobades s’ha parlat sobre els processos de municipalització dels serveis públics i d’auditoria impulsats per l’Ajuntament del barcelonès i també sobre els mercats municipals.

La formació independentista està treballant actualment tant en el procés de municipalització dels serveis públics com en el d’auditoria dels comptes municipals de la ciutat de Lleida. Per aquest motiu els seus membres han volgut conèixer de primera mà aquests processos en l’àmbit de Badalona ja que es troben en una fase més avançada.

El regidor de la Crida, Francesc Gabarrell, ha fet una valoració molt positiva d’aquesta trobada “ja que creiem que és fonamental compartir experiències amb ciutats governades per forces transformadores que tenen com punta de llança del seu projecte el benestar de les classes populars i la regeneració política i democràtica”.