Perdices demana a Ensenyament millores pels equipaments educatius

L'alcalde de Vielha va demanar aquest dijous millores pels centres educatius del municipi al director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Lleida, Miquel Àngel Culleres.

per NacióLleida, 11 de març de 2011 a les 19:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’alcalde de Vielha e Mijaran, Pau Perdices, va sol·licitar al director dels Serveis Territorials d'Ensenyament de Lleida, Miquel Àngel Culleres, aprofitant la seva visita  aquest dijous a l’ajuntament de Vielha e Mijaran i el Conselh Generau d’Aran, que es mantinguessin els imports íntegres dels pressupostos de funcionament de l’Institut d’Aran, l’Escola Garona, l’Escola deth Roser de Aubert i del Centre de Formació d’Adults, a pesar de les retallades econòmiques. Tanmateix l’alcalde, va posar especial èmfasi a la finalització de la reforma integral de l’Institut d’Aran, referent a la construcció de l’edifici de serveis annex al centre. 
 

Durant la trobada, l’alcalde també va demanar a Culleres la subsanació dels defectes del pati d’educació infantil de l’Escola Garaona i l’aïllament total del pati interior que s’utilitza freqüentment els dies de mal temps.
 

D’altra banda, l’ajuntament va oferir la possibilitat d’adherir-se al projecte d’execució d’una planta generadora d’energia tèrmica a partir de la biomassa que donaria servei a les necessitats de calefacció i aigua calenta al Palau de Gel, al Palau d’Esports, a l’Institut d’Aran i a l’Escola Garona, aconseguint així un estalvi del 30% en la factura d’aquests serveis.
 

Pel que respecta al Centre de Formació d’Adults, que ofereix una oferta educativa al conjunt de la població aranesa, es va destacar el seu bon funcionament i la possibilitat de que s’inclogui al centre l’oferta d’una escola oficial d’idiomes per les llengües francesa i anglesa.

Imatge de la renió que van manteinir aquest dijous.

 

Participació