Facebook afegeix sis noves alternatives al botó «m'agrada»

"M'encanta", "em diverteix", "m'alegra", "em fascina", "m'entristeix" i "em fa enfadar" són les opcions que la companyia oferirà a partir de divendres

per Redacció, 8 d'octubre de 2015 a les 23:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'octubre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les noves opcions que oferirà Facebook. Foto: Facebook


Facebook posarà aquest divendres al servei dels usuaris sis nous botons -una proposta que pretén ser l'alternativa al botó "no m'agrada"- . "M'encanta", "em diverteix", "m'alegra", "em fascina", "m'entristeix" i "em fa enfadar". Aquestes seran les emoticones que la xarxa social afegirà perquè els internautes puguin expressar el que els susciten les històries o imatges penjades al mur.


Estaran disponibles tant a la versió web com a la mòbil. Perquè apareguin les noves opcions només caldrà situar els cursos sobre el botó "m'agrada".

Mark Zuckerberg ja va deixar clar al setembre que la companyia volia incorporar novetats, però que en cap cas s'afegiria una opció que servís per "atacar" o "ofendre". 


 

 

Participació