Balaguer presenta l'edició de Firauto amb més vehicles d'ocasió

Més de 200 cotxes es podran veure en aquest certamen, que es celebrarà el 17 i 18 d'octubre

Redacció
07 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 11:02h
L'alcalde de Balaguer ha presentat Firauto
L'alcalde de Balaguer ha presentat Firauto | Aj Balaguer

Balaguer acollirà el 17 i el 18 d'octubre una nova edició de Firauto, la fira del vehicle de segona mà que ha anat introduint nous sectors relacionats amb el món del motor i que van variant, com ara els complements, accessoris, la maquinària industrial, els elevadors i els remolcs.
 
Aquesta és una de les edicions que comptarà amb més vehicles ja que s’hi aplegaran expositors d’aquest sector, amb cotxes totalment garantits i revisats, segell distintiu d’aquesta fira, tant a l’interior com a l’exterior del Pavelló, superant de llarg els 200 vehicles.

Per tal de seguir oferint aquesta qualitat, l’organització de la Fira cedeix novament un espai a l’exterior a tots els expositors, que l’any passat va tenir molta acceptació, el mercat de la ganga, per poder exposar vehicles més econòmics que no superin els 6.000 i que s’ubicaran just a l’entrada del recinte de la fira.
 
El parc de vehicles d’ocasió cada cop es més ampli ja que també es poden trobar vehicles de gerència o km cero a uns preus molt competitius. L’horari de la fira serà el dissabte i el diumenge, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 i l’entrada serà gratuïta.

Un any més el club Slot Balaguer muntarà uns circuits gegants d ’slot i enguany ho farà al vestíbul del pavelló. La novetat d'aquest any serà l'exposició de Karting organitzada pel Circuit 55-84 de Menàrguens, on es podran veure diferents vehicles de competició no tan sols de karts sinó també motocicletes.