07
d'octubre
del
2015
Mousse de formatge mascarpone Foto: Dolorss Mateu
Si teniu unes restes de magdalenes o de pa de pessic, podeu aprofitar-les per a fer aquestes postres.
Ingredients per a 4 persones:
Una mica de pa de pessic sec
2 llimones
250 gr. de formatge masacarpone
100 gr. de sucre llustre
2 clares d'ou
una mica de sal
Tallareu el pa de pessic a dauets petits i repartiu-lo en 4 copes.
Renteu bé les llimones, ratlleu una mica de pell i espremeu.
Munteu les clares a punt de neu amb un pessic de sal.
Bateu el mascarpone amb el sucre, afegiu el suc de llimona i les clares muntades amb moviments suaus.
Ompliu les copes amb aquesta preparació i repartiu per sobre la ratlladura de la pell de llimona.
Guardeu a la nevera fins al moment de servir.
NOTA: Proveu primer la barreja de formatge, sucre i llimona que estigui al vostre gust ja que depèn de la llimona us podria sortir més o menys àcid.
** Cal preparar-ho amb antelació per que el pa de pessic agafi el sabor i la humitat de la crema.