Sara Vilà: «Hauré de trucar portes per tornar a tenir feina»

L'exdiputada d'ICV diu que els tres anys al Parlament li donaran experiencia per obrir nous camins laborals | Destaca que Catalunya Sí que es Pot va errar en l'estratègia d'encarar els comicis obviant el plebiscit independentista

Sara Vilà, exdiputada d'ICV
Sara Vilà, exdiputada d'ICV | Àlvar Llobet
Àlvar Llobet
06 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 17:23h
L'exdiputada d'ICV, Sara Vilà, ha iniciat una nova vida. Després de perdre l'escó al Parlament de Catalunya, la política de Rosselló ha assegurat en una entrevista a Catalunya Ràdio que ara haurà de resituar-se en el món laboral, actualitzar el seu currículum i "trucar portes per tornar a tenir feina", perquè l'estructura econòmica del partit ha canviat.

En aquest sentit, Vilà ha explicat que l'experiència parlamentària dels darrers tres anys li pot servir, si bé ha indicat que el seu treball com a diputada li tancarà alguna porta. "Molta sort no tindré" ha bromejat l'excandidata de Catalunya Sí que es Pot en referència a algunes sortides laborals que están vinculades a sectors contra els que ella ha lluitat en els darrers anys.

Vilà ha apuntat també que la seva candidatura va errar en l'estratègia de no encarar les eleccions del 27 de setembre com un plebiscit, i que l'onada del sí i el no els hi va passar per sobre. En relació a la situació del partit a Lleida, Vilà ha declarat que cal reconstruir el partit i continuar treballant amb els moviments socials.