Reñé nega per segona vegada que hagi cobrat comissions il·legals

El president de la Diputació demana respecte pel procés judicial i diu que la seva defensa no la cobrirà l'organisme provincial | CiU i ERC defensen Artur Mas per la seva imputació pel 9-N

Àlvar Llobet
30 de setembre del 2015
Actualitzat a les 15:00h
Reñé, abans de començar el ple
Reñé, abans de començar el ple | Àlvar Llobet

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha negat aquest dimecres en el ple ordinari de l'organisme que hagi cobrat comissions il·legals. El polític convergent ha contestat d'aquesta manera les interpel·lacions que ha fet la diputada de Ciutadans, Ángeles Ribes, del plenari després de les informacions aparegudes que apuntaven a una trama corrupta basada en cobraments il·legals a canvi d'adjudicacions de serveis per part del Consell Comarcal del Pla d'Urgell quan Reñé era el màxim responsable.

El president de la Diputació ha negat "rotundament", per segona vegada després del desmentit que va fer el passat 14 de setembre, que mai ha comès irregularitats. En aquest sentit, el president provincial ha indicat que aquesta qüestió ja ha estat portada als tribunals, i que la seva defensa no la costejarà l'organisme provincial.

La imputació de Mas, "una taca a la nostra democràcia"

El president de la Diputació, Joan Reñé, ha defensat el president de la Generalitat, Artur Mas, davant la imputació pel 9-N, i ha recordat que el polític convergent no va estar sol en aquell procés de participació ciutadana. "El 4 d'octubre vam anar molts alcaldes catalans a la Generalitat a demanar que posés les urnes" ha indicat Reñé, que ha assegurat que aquesta imputació és "un atac a la nostra democràcia".