La biblioteca de Mollerussa incorpora el Whatsapp com a nou canal per millorar la informació

S'hi podran formular consultes sobre disposició de llibres o comunicar qualsevol incidència així com fer difusió d'informacions diverses

L'alcalde de Mollerussa amb el cartell informatiu del servei de Whatsapp
L'alcalde de Mollerussa amb el cartell informatiu del servei de Whatsapp | Oriol Bosch
ACN
29 de setembre del 2015
Actualitzat a les 18:38h

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila incorpora l'ús del Whatsapp com a nou canal de comunicació cap als usuaris, una nova eina tecnològica que se suma a les que ja té en funcionament com són el Facebook, Twitter, Instagram, Spotify, Youtube, l'app i el blog. D'aquesta manera, s'ha habilitat el telèfon 637 442 206 per tal que tots els usuaris interessats puguin formular a través de Whatsapp les consultes que els hi calguin i alhora serveixi també perquè la biblioteca puguin comunicar qualsevol incidència i fer difusió de les informacions que consideri oportunes.

La de Mollerussa és la primera biblioteca de les terres de Lleida que incorpora aquest servei.Segons la directora de la biblioteca, Diana Solé, l'eina els permet ''acostar-nos a l'usuari de manera ràpida i fàcil per resoldre dubtes puntuals''.

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha indicat que l'ús d'aquesta nova eina forma part del Pla estratègic, que els responsables de la biblioteca estan confeccionant per als propers 4 anys, i que ha de permetre a partir de l'any vinent que l'equipament arriba als 20 anys de vida ''reformular-ne el funcionament adaptant-lo als nous temps i als nous comportaments dels usuaris''.

La programació infantil es centra en dimecres amb hores del conte i tallers

La incorporació d'aquest nou canal de comunicació s'ha donat a conèixer durant la presentació de la programació infantil que es durà a terme a la biblioteca fins al Nadal. Així, segons ha explicat el responsable d'aquesta programació, Josep Miquel Varea, el dimecres seguirà sent el dia identificat amb el públic familiar, ja que, a banda d'acollir les diferents hores del conte programades, també concentrarà els tallers, que durant el curs passat es feien dos dies a la setmana i que ara es faran un sol dia però en dos horaris diferents, de les sis a les set de la tarda i de les set de la tarda a les vuit.