El Govern aprova el programa de millora de la línia ferroviària entre Lleida i la Pobla de Segur

L'executiu avala el contracte programa d'FGC per al període 2015-2016, entre els quals s'hi inclou l'actuació a la línia ferroviària lleidatana

per À.Ll / ACN, Lleida, 29 de setembre de 2015 a les 17:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Imatge d'un tren de la línia de la Pobla, que canviarà el 2016 Foto: Arxiu


El Govern ha aprovat el contracte programa de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per als anys 2015 i 2016 que permetrà l'empresa pública fer front a les inversions i explotacions previstes d'acord amb les funcions que té encomanades en el marc de la normativa vigent.  Aquest contracte programa és per als anys 2015 i 2016. Entre els objectius d'aquest període hi ha la millora del servei a la línia de Lleida-la Pobla de Segur, on hi ha prevista la posada en funcionament, durant el 2016, de nous trens.


El contracte programa és l'instrument de planificació que facilita l'exercici de les funcions que FGC té assignades en compliment de la normativa vigent.

En el seu Pla d'Actuació FGC estableix que els seus objectius estratègics per al període són la millora dels resultats econòmics i assolir, a mitjà termini, l'equilibri del compte de resultats operatius a tots els seus àmbits d'activitat; mantenir els nivells de qualitat; augmentar l'eficiència més enllà dels aspectes econòmics i millorar els serveis sempre que es pugui assolir a cost zero, o molt baix.
 

 

Participació