Llibertat amb càrrecs per al conductor begut que va atropellar mortalment dues dones a Lleida

El jutge ha ordenat la retirada del carnet de conduir i del passaport al jove

ACN
28 de setembre del 2015
Actualitzat a les 14:12h
El jove ha estat posat en llibertat
El jove ha estat posat en llibertat | Salvador Miret

El jutjat de Lleida ha disposat llibertat amb càrrecs per al conductor que va atropellar mortalment la matinada de diumenge dues dones a la ciutat de Lleida. Així mateix, ha ordenat la retirada al jove, de 21 anys, del carnet de conduir i del passaport i, a més, haurà de presentar-se cada dilluns a signar al jutjat. Per la seva part, la fiscalia ha sol·licitat l'ingrés a presó del conductor.

Familiars i amics de les víctimes han acudit al jutjat per reclamar justícia i per recriminar al detingut l'acció que va acabar amb la vida de les dues dones. Els fets van tenir lloc a les 4.23 hores de la matinada a la rotonda del cementiri de Lleida, al quilòmetre 8 de l'LL-11.El conductor que va atropellar mortalment diumenge a Lleida ha passat a disposició judicial aquest matí al jutjat d'Instrucció 3 de Lleida, en funcions de guàrdia, que ha acordat la llibertat provisional per al jove a qui imputa dos delictes d'homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat vial.  

Els fets van tenir la matinada de diumenge, en concret la Guàrdia Urbana va rebre l'avís del sinistre a les 04.23 hores. Un turisme que circulava en sentit Barcelona va envestir per causes que es desconeixen les dues dones, de 25 i 51 anys i veïnes de la capital del Segrià, que van perdre la vida. El conductor del cotxe, G.A.C, de 21 anys, va donar positiu a la prova d'alcoholèmia i va quedar detingut.