Ros evita reconèixer un procés d'independència si s'inicia després de les eleccions del 27-S

L'alcalde de Lleida s'ha abstingut en el punt de la moció de CiU i ERC en la que es demana "reconèixer la legitimitat de les decisions preses en el si de les institucions democràticament constituïdes" | El paer en cap es nega a instar els poders de l'Estat a que respectin els resultats de les eleccions del diumenge

per Àlvar Llobet , Lleida, 25 de setembre de 2015 a les 20:09 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Carles Vega, d'ERC, amb Àngel Ros Foto: Àlvar Llobet


L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha evitat reconèixer un procés d'independència si s'inicia després de les eleccions d'aquest diumenge. En una moció presentada pels grups municipals de CiU i ERC, el paer en cap s'ha abstingut en el quart punt del text, que insta a reconèixer "la legitimitat de les decisions preses en el si de les institucions democràticament constituïdes i les accions empreses per donar compliment d'aquestes decisions".


En la mateixa moció, el polític socialista ha votat en contra del punt que demana als poders de l'Estat "respectar i sotmetre's a la voluntat popular expressada a través de la seva representació parlamentària després de les eleccions del 27-S".
 

 

Participació