La número dos de Catalunya Sí que es Pot a Lleida diu «gilipolles» a una dona del públic durant el míting

Meritxell Genao l'ha insultat mentre estava fent el seu discurs

Àlvar Llobet
19 de setembre del 2015
Actualitzat el 21 de setembre a la 1:57h
990_1442660138GenaoMeri
990_1442660138GenaoMeri

La número dos de Catalunya Sí que es Pot a Lleida, Meritxell Genao, no ha tingut un discurs massa plàcid aquest dissabte a la plaça Sant Joan de la capital del Segrià. Genao, que és una de les líders de Podem a les terres de Lleida, ha dit "gilipolles" a una dona del públic que ha tallat la seva intervenció per donar suport als postulats polítics que defensava des de l'escenari amb un "tu eres nuestra gente". 

Fonts del partit han assegurat a NacióLleida que el motiu de l'insult de Genao ha estat provocat per la "pressió i el boicot" que ha practicat durant tot l'acte la persona que l'ha cridat. Segons Catalunya Sí que es Pot a Lleida, la dona del públic aplaudia i cridava fora de temps, i que l'expressió "tu eres nuestra gente" prèvia a l'improperi de la líder de Podem era "sarcàstica".

Demana disculpes

Meritxell Genao ha demanat disculpes aquesta mateixa tarda a través del seu Twitter. "Quan és el primer cop que s'està en política, et poses nerviosa i t'equivoques", ha explicat, per demanar "disculpes a totes i a la companya per la meva paraules inapropiada".