L'AMPA de Gaspar de Portolà exigeix «respecte» al Síndic i lamenta que la família no hagi volgut dialogar

El col·lectiu de pares carrega contra Rafael Ribó per no contrastar informacions, i assegura que no hi ha hagut cap tipus d'assetjament escolar

Àlvar Llobet
18 de setembre del 2015
Actualitzat a les 20:31h
Quico Escolà, president de l'AMPA de Gaspar
Quico Escolà, president de l'AMPA de Gaspar | ACN
 
Les declaracions del Síndic de Greuges de la Generalitat en relació al cas de la família de Balaguer que va demanar més hores lectives de castellà a l'escola Gaspar de Portolà han caigut malament entre l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA). En un comunicat, el col·lectiu exigeix a Rafael Ribó "respecte per tots els alumnes de l'escola" després que el Síndic demanés "ple respecte" per aquesta família, alhora que insta a augmentar el rigor en el moment de contrastar informacions abans de fer qualsevol manifestació pública.

En el text, també s'apunta que no es té constància del nom de la família, i es lamenta que aquests pares no hagin volgut obrir el diàleg ofert per l'AMPA. L'Associació també apunta que no hi ha hagut cap tipus d'assetjament als alumnes afectats per aquest cas, i destaca que s'havien pres mesures per evitar qualsevol acte de pressió dins del centre.