On es podrà veure el debut del Barça a la Champions d'avui?

Un dels fundadors de Mediapro, Tatxo Benet, assegura que "Movistar Plus no té cap voluntat d'arribar a un acord"

Messi controlant la pilota en un partit de la Lliga de Campions
Messi controlant la pilota en un partit de la Lliga de Campions | FCB
Enric Gil
16 de setembre del 2015
Actualitzat a les 11:06h

La Champions League ha començat aquest dimarts i el primer enfrontament del Reial Madrid s'ha emès en obert, tal i com estava previst, per TV3 i Antena 3. Ara bé, el debut del Barça aquest dimecres davant l'AS Roma (20:45h), on es podrà veure?

El soci fundador de Mediapro, Tatxo Benet, ha anunciat aquest matí a RAC1 que "Movistar Plus no té cap voluntat d'arribar a un acord" amb ells i s'ha mostrat convençut que "l'actitud de Telefónica seria diferent si el problema hagués vingut amb el Madrid".

Descartada la possibilitat de veure el Barça per Movistar Plus, hi han quatre plataformes alternatives que han arribat a un acord amb beIN Sports, que té els drets de la Champions. Un d'ells és Total Channel, de Mediapro (exGolTV) que en l'estrena d'aquest dimarts va patir problemes i que, segons Benet, "avui pot ser bastant més greu". Per això, ha recomanat "als usuaris que es connectin amb màxima antelació, dues o tres hores abans del partit, i que no canviïn de canal durant l'enfrontament". Això sí, ha assegurat que per ordinador no hi hauran problemes de connexió.

Altres alternatives, també poden ser Veo Futbol (Telecable), i dels operadors per cable de Vodafone TV i Orange TV.