Reñé nega haver cobrat comissions il·legals

El president de la Diputació anuncia que presentarà una denúncia contra els periodistes que han publicat aquesta informació

Joan Reñé ha negat cobraments il·legals
Joan Reñé ha negat cobraments il·legals | Àlvar Llobet
Àlvar Llobet
14 de setembre del 2015
Actualitzat a les 21:35h

Reñé ha negat que hagi cobrat comissions il·legals Foto: Laura Cortés


El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha assegurat aquest dilluns en una compareixença de premsa que mai ha cobrat comissions il·legals. Reñé ha sortit al pas, "carregat de ràbia i indignació", de les informacions que apuntaven que havia percebut més de 500.000 euros a canvi d'adjudicar a una UTE l'explotació de sis depuradores de municipis del Pla d'Urgell quan era president del Consell Comarcal, i ha anunciat que emprendrà accions legals contra els periodistes que han publicat la notícia. 

Un atac al procés sobiranista 

El president de la Diputació de Lleida ha destacat també que no té cap constància que la fiscalia hagi obert una investigació en relació a aquest cas que, ha insistit, el desconeix per complet. El president provincial, que ha estat acompanyat de tota la plana major dels diputats convergents, ha considerat aquesta informació un atac al procés sobiranista que viu Catalunya, alhora que ha posat en valor la seva honesta trajectòria política. 

"No podem continuar així" ha apuntat Reñé, que ha lamentat que circulin informacions falses en un estat de dret com l'actual. Visiblement enfadat, Reñé s'ha negat finalment a respondre en castellà a una periodista que li ho ha demanat. El president provincial ha fet, posteriorment, un tweet on ha assegurat que continuarà defensant "una Catalunya lliure".