Rajoy i Sánchez coincideixen a l'estació de tren de Lleida després dels mítings

Els dos polítics espanyols han estat fent campanya a la capital del Segrià | La foto ha estat penjada al Twitter del president del Govern espanyol

À.Ll
13 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:29h
Rajoy i Sánchez han coincidit a l'estació de tren de Lleida
Rajoy i Sánchez han coincidit a l'estació de tren de Lleida | PP

El president espanyol, Mariano Rajoy, i el líder del PSOE, Pedró Sánchez, han coincidit aquest diumenge, a Lleida. Rajoy acompanyava el candidat del PP a la presidència de la Generalitat, Xavier Garcia Albiol, en un acte de campanya electoral mentre que Sánchez feia el mateix amb el del PSC, Miquel Iceta. Fins aquí, cap sorpresa més enllà de la gràcia que té el fet de programar l'acte central de la capital de la terra ferma el mateix dia. La sorpresa ha sorgit hores després, quan tots dos han anat a agafar el tren per tornar cap a Madrid.

Rajoy i Sánchez s'han trobat a l'andana de l'estació d'Alta Velocitat Lleida-Pirineus. I mentre Pedro Sánchez es feia el despistat, el president espanyol i líder del PP s'ha deixat fer una foto amb un grup d'entusiastes. El fotògraf del partit ha aprofitat per captar la imatge i, seguidament, la maquinària del carrer Génova l'ha difós per les xarxes. El problema és que ni el fotògraf ni els responsables de comunicació del PP s'han adonat que Rajoy estava en primer pla i que, més en segon terme, hi apareixia Sánchez.

La cosa no acaba aquí perquè, per més inri, la piulada del Partit Popular anava acompanyada del hashtag #Plantemos cara i de la frase "units guanyem". La immediatesa de les xarxes socials no ha tingut pietat amb la relliscada i immediatament han començat a difondre's missatges en què s'ironitza sobre la coincidència dels dos principals líders polítics estatals. En clau de combat electoral, el primer d'aprofitar-se'n ha estat el secretari polític de Podem. Iñigo Errejón ha fet una piulada en què assegura: "Efectiament, Rajoy i Sánchez Castejón i tu -en referència al líder del PSOE- aneu en la mateixa direcció.