Cubells «salva» la llar d'infants al fer-se oficial el trasllat d'una família amb fills al municipi

L’alcalde i els pares han signat el conveni de cooperació

Redacció
12 de setembre del 2015
Actualitzat a les 2:59h
La llar d'infants de Cubells continuarà oberta
La llar d'infants de Cubells continuarà oberta | Aj Cubells

L’Ajuntament de Cubells ha signat avui el conveni de col·laboració amb una família, fins ara residents a Artesa de Segre, i que han acceptat traslladar-se al municipi a canvi de matricular els seus fills a l’escola i parvulari municipal.
 
El matrimoni, ella de la Noguera i ell de l’Aragó, tenen tres fills d’onze, set i tres anys, els quals dilluns començaran el nou curs escolar al col·legi Sol Naixent de Cubells. Amb aquesta incorporació, més exactament, amb la incorporació del més petit, s’evita així el tancament del parvulari, que enguany comptarà amb tres alumnes, un més dels que la Generalitat requereix per mantenir oberta l’aula d’infantil.
 
Durant el llarg d’aquesta setmana, la família s’ha traslladat al seu nou habitatge, situat a la Torre de Fluvià, municipi agregat de Cubells, el qual l’ajuntament els ha facilitat a un preu molt assequible. El consistori també a gratificat el seu trasllat al municipi amb ajuts escolars i beques menjador.
 
La família, a canvi, ha garantit una estància mínima de dos anys al municipi, assegurant l’estada al parvulari del més menut un any més, i evitant així, i de moment, el seu tancament.