Un conductor begut atropella mortalment dos ciclistes a Soses, fuig a peu i el detenen

L'home ha perdut el control del seu cotxe i ha envestit les víctimes de cara | També hi ha dos ferits greus

Redacció
06 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:17h
Imatge del cotxe que ha topat amb els dos ciclistes
Imatge del cotxe que ha topat amb els dos ciclistes | CCMA

Dos ciclistes, Javier M.B., de 57 anys i Juan José R.M., de 54 anys, han mort i dos més han resultat ferits quan han estat atropellats per un vehicle que circulava en sentit contrari a la carretera L-7041 al terme municipal de Soses (Segrià). Els ferits, un de greu i l'altre menys greu, han estat traslladats a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

El conductor del vehicle, un noi de 23 anys que portava un Seat Ibiza, ha fugit a peu amb un altre company, però els Mossos han aconseguit detenir-lo poc després a la població d'Aitona.

Tot seguit, els Mossos li han practicat la prova d'alcoholèmia i ha donat positiu. La policia autonòmica investiga les causes de l'atropellament dels quatre ciclistes, tots veïns de la localitat lleidatana, que han estat envestits minuts abans de les 9:00 hores del matí. El sinistre ha passat al punt quilomètric 4 de la carretera LP-7041 al terme de Soses. Arran de l'atropellament mortal s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i dues unitats del SEM