La Bruixa d'Or llença una APP que alerta els conductors de la presència de ciclistes

L'aplicació per a mòbils és gratuïta i, segons Xavier Gabriel, pretén acabar amb els accidents on es veuen involucrats els ciclistes

Europa Press
31 d'agost del 2015
Actualitzat a les 12:19h
La Bruixa d'Or ha desenvolupat aquesta nova APP
La Bruixa d'Or ha desenvolupat aquesta nova APP | La Bruixa d'Or

Una nova aplicació per a mòbils gratuïta permetrà avisar els conductors de vehicles de la presència de bicicletes amb un senyal acústic per facilitar-los el poder anticipar qualsevol maniobra especialment en zones sensibles com corbes, túnels i encreuaments sense visibilitat. L'APP ha estat ideada i desenvolupada per La Bruixa d'Or de Sort.

L'aplicació respon al nom de Spotter.bike, és gratuïta i els usuaris podran registrar-se en mode 'bici' o en mode 'cotxe', depenent del vehicle que utilitzin. L'APP incorpora un sistema de geolocalització que permet conèixer la posició exacta dels usuaris en un mapa, segons ha informat en un comunicat La Bruixa d'Or.

Spotter.bike està disponible en 12 idiomes per a dispositius iOS i Android i es preveu el seu desenvolupament per Apple Watch o Google Glass: "El nostre objectiu és acabar amb els accidents on es veuen involucrats els ciclistes", ha explicat el fundador de La Bruixa d'Or, Xavier Gabriel.